Ga naar inhoud

Eigenaar Canal Digitaal stopt met hybride tv-pakket


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Eigenaar Canal Digitaal stopt met hybride tv-pakket

Het doek is gevallen voor Diveo. Dit is het hybride tv-pakket dat M7 Group in Duitsland aan consument aanbood. M7 Group is in Nederland eigenaar van de merknamen Canal Digitaal en Online.nl.
 
Eigenaar Canal Digitaal stopt met hybride tv-pakket

Diveo is een hybride abonnement waarbij gedeeltelijk via satelliet en online via IPTV tv-zenders en aanvullende diensten zoals Replay TV, Begin Gemist en video on demand wordt geleverd. Het is vergelijkbaar met de Canal Digitaal Smart TV App voor Smart TV-internettelevisies en Canal Digitaal Live TV App voor tablet en Smartphone die de Nederlandse aanbieders Canal Digitaal en Online.nl als onderdeel van tv-abonnementen leveren.

 

M7 Group

M7 Group geeft aan dat het consumentenabonnement Diveo niet voldoet aan de vooraf gestelde verwachting. Het Luxemburgse bedrijf blijft met bedrijfsonderdeel M7 Group Deutschland wel actief in Duitsland. Het gaat zich volledig op de B2B-markt richten waarbij de leverancier van tv-diensten aan Duitse tv-aanbieders is.

 

Bron@totaalTV

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.