Ga naar inhoud

Radio 10 start regionale editie in Noord-Brabant via 8FM.


dreka

Aanbevolen Berichten

Radio 10 start regionale editie in Noord-Brabant via 8FM.

radio10.jpg

Vanaf zondag 1 december gaat Radio 10 van start met een regionale editie in Noord-Brabant. De regionale radiozender zal dan te horen zijn via de etherfrequenties van Radio 8FM
met het programma Radio 10 Brabant.

Beperkt bereik voor Radio 8FM

Radio 8FM is vanaf 1 december alleen nog te beluisteren via de 95.3 MHz in Noordoost-Brabant. Via de overige frequenties zal Radio 10 Brabant zijn te ontvangen. De radiozender krijgt hiermee ook uitzendcapaciteit via de digitale ether in Noord-Brabant en Limburg.

“Nieuw hoofdstuk”

Hiermee start een nieuw hoofdstuk voor regionale commerciële radio in Noord-Brabant. Op Radio 10 Brabant zullen herkenbare popclassics de boventoon voeren. Radio 10 Brabant heeft een eigen programma dat specifiek voor Noord-Brabant wordt gemaakt. Er is voor een samenwerking met het landelijke Radio 10 gekozen vanwege de enorme radio-expertise en de muzikale kennis van het radiostation.“, aldus Radio 8FM in een persbericht.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.