Ga naar inhoud

Ziggo en KPN verlagen abonnementsprijs Film1


dreka
 Delen

Aanbevolen Berichten

Ziggo en KPN verlagen abonnementsprijs Film1

film1-nieuw.jpg

Aanbieders Ziggo en KPN hebben de abonnementsprijs van de filmzender Film1 verlaagd. Bij zowel Ziggo als KPN kost een maandabonnement op de filmzenders van Film1 nu rond de 10 euro in de maand. Eerder lag deze prijs nog rond de 15 euro per maand.

Nieuwe eigenaar

Sinds 1 augustus heeft de Film1-zender een nieuwe eigenaar: SPI International. De vorige eigenaar van de filmzender, Sony Pictures Television, bood de mogelijkheid om een abonnement op de filmzender af te sluiten buiten televisie-aanbieders als Ziggo en KPN om. De prijs van een dergelijk abonnement was soms tientallen euro’s per jaar goedkoper dan een abonnement via een tv-aanbieder. Sinds 1 augustus was de mogelijkheid om een los abonnement af te sluiten zonder tv-aanbieder een tijd niet meer mogelijk.

Abonnement via Apple of Google goedkoper

Sinds kort is het echter weer mogelijk om via de Appstore van Apple of de Playstore van Google direct een abonnement af te sluiten op de filmzender voor 9,99 euro per maand. Het aanbod van de filmzender kan dan alleen worden bekeken met mobiele devices die werken op iOS of Android.

Aanbieders volgen

Sinds kort hebben ook de twee grootste aanbieders van digitale televisie in Nederland, KPN en Ziggo, de abonnementsprijs voor Film1 verlaagd. Bij aanbieder KPN kost een abonnement nu 9,99 euro per maand en bij concurrent Ziggo kost een maandabonnement 9,95 euro per maand. Naast de vier lineaire televisiezenders kan er ook worden gekeken naar het on-demand aanbod van de filmzender. De verwachting is dat ook andere aanbieders van digitale televisie binnen afzienbare tijd een lagere prijs gaan aanbieden.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.