Ga naar inhoud

De Wild over format Radio 2: Is wat op slechte verjaardag gebeurt


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

De Wild over format Radio 2: Is wat op slechte verjaardag gebeurt

Medianieuws

Volgens Ruud de Wild klinkt NPO Radio 2 nu als wat er op een slechte verjaardag gebeurt. Dit stelde de middagdeejay zondag in 'De Perstribune' op NPO Radio 2. “Wij doen maar wat, wij lullen te veel.” Ook zegt De Wild geen Spotify-lijstje te kunnen bedenken wat op het format van Radio 2 lijkt.

De Wild over format Radio 2: Is wat op slechte verjaardag gebeurt De vergelijking dat NPO radio 2 te veel op de commerciële zenders lijkt, lacht De Wild dan ook weg.

Ha, ik heb nog nooit zoiets geks gehoord. Want de muziek die wij draaien, als je die op een commerciële zender zet? Ik geef je nog geen 24 uur.”

Het succes van NPO Radio 2 was dan ook niet van tevoren te voorspellen. “Het is ons overkomen”, meent de huidige middagjock van de zender. Toch heeft hij er wel een verklaring voor. “Wij zijn echt en echt kun je niet kopen.

Toch betwijfelt De Wild of hij over vijf jaar nog op NPO Radio 2 te horen is. “Dan ben ik 55. Dan moet je naar Radio 5 toch? Of Radio 10 of naar Max. Ik word meestal na een paar jaar weer ergens ontslagen. Ik ben niet iemand die heel erg lang ergens zit. Dan wil je weer wat anders.

Zijn grote droom is echter om ooit 'Met het Oog op Morgen' te mogen presenteren. “Het hoogst haalbare qua journalistiek, qua vragen stellen en qua achtergronden, verdieping, dat is altijd al Radio 1 geweest.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.