Ga naar inhoud

Henny Huisman terug op SBS 6 met spin-off Glamourland


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Henny Huisman terug op SBS 6 met spin-off Glamourland

Medianieuws Henny Huisman terug op SBS 6 met spin-off Glamourland

De inmiddels 68-jarige Hennie Huisman mag opnieuw de microfoon vasthouden bij SBS6. Huisman gaat vanaf 2020 het Glamourland-achtige tv-programma presenteren, de opnames van het programma 'Waar is dat feestje?' zijn al begonnen.

De eerste opnamendag was bij een party van de Quote 500. Maar daarna volgen ook schuurfeesten op het platteland, exclusieve High Society Parties of een over de top Glamour Bingo show. Als er wat te vieren is, dan moet Henny er ook bij zijn.

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma.

We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.