Ga naar inhoud

‘Sander de Heer weg bij Sublime’


tokoroko

Aanbevolen Berichten

‘Sander de Heer weg bij Sublime’

Medianieuws

Sander de Heer vertrekt bij Sublime. Dit melden bronnen aan Radio.NL. Francis Broekhuijsen neemt waarschijnlijk zijn plek in de ochtend over. Sublime zelf wil het nieuws noch bevestigen noch ontkennen, maar zegt dat er woensdag meer duidelijkheid komt.

‘Sander de Heer weg bij Sublime’ De Heer presenteert sinds augustus 2018 de ochtendshow “Sublime Sunrise” op Sublime.

Daarnaast is hij ook content director bij de zender.

Al enige weken gaan er hardnekkige geruchten dat De Heer eind van de maand vertrekt bij Sublime. Ook is er al regelmatig een nieuwe stem te horen in de ochtend: Francis Broekhuijsen.

Sublime wilde het vertrek van De Heer enige weken geleden niet bevestigen aan Radio.NL, maar liet weten voorlopig te gaan kijken hoe de mix van twee presentatoren bevalt’ en ‘de exacte indeling’ later bepaald zou worden.

In eerste instantie presenteerden De Heer en Broekhuijsen het ochtendprogramma ‘Sublime Sunrise’ samen, maar de laatste twee weken is er geen sprake meer van duo presentatie. Op maandag, dinsdag en woensdag presenteerde De Heer de show, terwijl Broekhuijsen de donderdag en vrijdag voor zijn rekening nam.

‘Sander de Heer weg bij Sublime’

Nu laat Sublime weten aan Radio.NL dat er woensdag meer duidelijkheid komt over de toekomst van De Heer en de ochtendshow. Geruchten gaan dat hij dan zelfs al zijn laatste programma presenteert voor de zender. [Radio.NL]
Foto: Radio.NL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.