Ga naar inhoud

Commissariaat voor de Media krijgt interim-voorzitter


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Commissariaat voor de Media krijgt interim-voorzitter

Medianieuws

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) krijgt een interim-voorzitter. Minister Arie Slob van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft Renate Litjens benoemd tot interim-collegevoorzitter van het CvdM. De benoeming is ingegaan op 15 november 2019 en geldt vooralsnog voor de periode van een jaar.

Commissariaat voor de Media krijgt interim-voorzitter Naast haar nieuwe functie bij het Commissariaat is Renate Litjens ook heel druk met andere functies waaronder lid van de Raad van Commissarissen LTP, voorzitter Raad van Toezicht ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland, en voorzitter Raad van Toezicht Tassenmuseum Hendrikje en voorzitter van het college van bestuur van ArtEZ.

 

Door de komst van Renate Litjens heeft het CvdM in iedergeval weer twee commissarissen, zodat ook complexe besluiten die buiten de mandaatregeling vallen weer kunnen worden genomen. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.