Ga naar inhoud

Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma bij TLC


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma bij TLC

Medianieuws Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma bij TLC

Nederlands voormalig pornoactrice Bobbi Eden gaat begin volgend jaar een gehele reeks maken van het TLC-programma 'Bevallen met'. Eerder dit jaar deed Bobbi, samen met andere BN’ers, al mee aan deze serie die een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde.

Dit is zo goed bevallen dat Bobbi nu een hele serie gaat opnemen. Meepuffen, aanmoedigen en bevallingszenuwen.

Bobbi doet mee en is getuige van een van de meest intieme ervaringen die je als vrouw en als nieuwe ouders kunt hebben. In deze reeks deelt Bobbi de slaap- of bevalkamer niet met andere BN’ers, maar ziet de kijker vier afleveringen met alleen Bobbi. Bevallen met Bobbi is vanaf maart 2020 te zien bij TLC.

Sinds het eerste seizoen van het programma Bevallen met... in 2017 deden Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg, Do, Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo, Marly van der Velden en Bobbi hieraan mee. [Radio.NL]

Bobbi Eden krijgt eigen tv-programma bij TLC
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.