Ga naar inhoud

Herman den Blijker stapt over van RTL4 naar SBS6


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Herman den Blijker stapt over van RTL4 naar SBS6

Medianieuws Herman den Blijker stapt over van RTL4 naar SBS6

Chef-kok en presentator Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network, eigenaar van SBS6, SBS9, Veronica en Net5. hij heeft een meerjarig contract getekend bij het multimediabedrijf. Den Blijker wordt breed ingezet bij de televisiezenders.

De exacte invulling van de programma’s die hij gaat maken en hoe de andere gezamenlijke activiteiten eruit gaan zien, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Herman den Blijker: “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.” [Radio.NL]
Foto: William Rutten

Herman den Blijker stapt over van RTL4 naar SBS6
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.