Ga naar inhoud

Ochtendshow Power 105.1 NYC te zien op Revolt TV


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ochtendshow Power 105.1 NYC te zien op Revolt TV

Medianieuws

Sinds 1 november is bij Ziggo en KPN een nieuwe tv-zender te zien: Revolt TV. Dit is een Amerikaanse hiphopzender. Voor Nederlandse kijkers geeft dit de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een uitermate populaire ochtendshow op de radio: The Breakfast Club.

Ochtendshow Power 105.1 NYC te zien op Revolt TV The Breakfast Club is dagelijks via tientallen radiostations in de VS te beluisteren en komt vanuit de studio van de hiphopzender Power 105.1 (WWPR) in New York City. Dit is één van de populairste jongerenzenders van de stad.

In The Breakfast Club ontvangen DJ Envy (Raashaun Casey), Angela Yee en Charlamagne tha God (Lenard Larry McKelvey) dagelijks de grootste sterren uit de VS, bespreken ze het laatste nieuws en de heetste roddels. Zo af en toe is er ook nog ruimte voor een stevige hiphop- of lekkere r&b-plaat.

Vaste onderdelen van de show zijn onder meer “Front page news”, “Ask Yee”, “Donkey of the day” en “Rumor report”.

The Breakfast Club is ’s ochtends tussen 6 en 9 uur te zien op Revolt (kanaal 600 bij Ziggo en kanaal 109 bij KPN). Tussen 9 en 12 uur wordt de show herhaald. Later op de dag is ook nog The Breakfast Club Power Hour met de hoogtepunten te zien, alsmede The Breakfast Club Extra, waarin gebeurtenissen in beeld komen die plaatsvinden als de radiomicrofoons niet open staan.

Ochtendshow Power 105.1 NYC te zien op Revolt TV

Enige nadeel aan Revolt TV is momenteel dat het Amerikaanse signaal, weliswaar met vertraging, wordt overgenomen. In Nederland wordt echter geen reclame uitgezonden en daarom is op de plekken waarop in de VS reclame wordt uitgezonden de boodschap “Revolt will be right back” te zien. Dit kan soms wel tot 10 minuten duren. [Radio.NL]
Foto: Radio.NL

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.