Ga naar inhoud

Joep van Deudekom en Rob Urgert: Wie denk je wel dat je bent?


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Joep van Deudekom en Rob Urgert: Wie denk je wel dat je bent?

Medianieuws

Zijn vleeseters meer macho en asocialer dan vegetariërs? Zijn jongeren gevoeliger voor groepsdruk en grotere watjes dan hun ouders? Zijn hele mooie vrouwen egocentrischer dan minder mooie vrouwen? Rob Urgert en Joep van Deudekom gaan voor de NPO op onderzoek uit.

Joep van Deudekom en Rob Urgert: Wie denk je wel dat je bent? Zijn gelovigen meer empathisch maar ook bijgeloviger dan ongelovigen? Zijn VVD’ers echt grotere graaiers dan GroenLinksers?

In het nieuwe programma ‘Wie denk je wel dat je bent?’ onderwerpen Rob Urgert en Joep van Deudekom steeds twee groepen mensen die in de maatschappij recht tegenover elkaar staan aan wetenschappelijke, maar vaak ook hilarische experimenten, om meer inzicht te krijgen in hun verschillen.

Zij worden bijgestaan door Ap Dijksterhuis, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. ‘Wie denk je wel dat je bent?’ wordt vanaf 5 januari 2020, wekelijks om 21.20 uur door NTR op NPO 1 uitgezonden. [Radio.NL]

Joep van Deudekom en Rob Urgert: Wie denk je wel dat je bent?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.