Ga naar inhoud

Edwin Evers wil nog niet voor vast terug op de radio


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Edwin Evers wil nog niet voor vast terug op de radio

Medianieuws

Als Edwin Evers terugkeert op de radio, dan zal het nog niet voor vast zijn. Dit vertelde hij in een interview met Bert Kranenbarg. “Ik zat meer te denken aan misschien iets vervangen ofzo of iets tijdelijks”.

Edwin Evers wil nog niet voor vast terug op de radio Eerder deze maand liet Edwin tijdens een speciale uitzending van De Wereld Draait Door te verwachten in 2020 weer op de radio te horen te zijn.

Daaruit werd de conclusie getrokken dat de voormalige ochtenddeejay van Radio 538 een comeback wilde maken. “Dat is helemaal niet aan de hand. Dat werd volkomen opgeblazen.”

Toch kriebelt radio nog steeds bij Edwin. “De radio blijft altijd wel kriebelen, want de radio vind ik heel leuk. Alleen de vrijheid die ik nu heb, afgezet tegen de verplichting die je dan weer hebt om elke dag weer in dat stramien te zitten, daar ben ik nog niet aan toe. Dan vind ik hoe het nu is nog even te leuk.

Dat betekent overigens niet dat de deejay nooit meer een vast programma wil hebben. “Nooit meer zou ik niet willen zeggen, want ik vind radio nog steeds ontzettend leuk om te doen. Maar ik vind nu dit gewoon even leuker en ik weet niet hoe lang dat is.

Maar is een lunchprogramma op bijvoorbeeld Radio 10 niet ideaal? “Dat zou voor mij wel perfect zijn. Niet te vroeg op en op tijd klaar en dan nog ruimte voor allerlei andere dingen.

Maar ik ben toch ook wel genoeg radiodier”, vervolgt Edwin.“Ik vind die drivetime toch wel lekker. Ik vind het altijd lekker om mensen te begeleiden bij het opstaan of als ze naar huis gaan. Dat ik weet van het hele land staat in de file en dat je een beetje weet wat mensen aan het doen zijn. Tussen 12 en 2 is best wel een leuke tijd, maar ik vind drivetime toch wel leuker. Ook omdat je voor mijn gevoel daar snellere radio kunt maken.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.