Ga naar inhoud

Sky Radio is weer The Christmas Station (filmpje)


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Sky Radio is weer The Christmas Station (filmpje)

Medianieuws Sky Radio is weer The Christmas Station (filmpje)

Sinds maandagochtend is Sky Radio weer omgedoopt in ‘The Christmas Station’. Om 9 uur had Robbie Williams de eer om samen met de kerstman het startsein te geven. Tegelijkertijd heeft Sky Radio ook nieuwe kerstjingles in gebruik genomen.

Met één druk op de knop doopte Williams, die onlangs zijn eigen kerstalbum lanceerde, het non-stop muziekstation om tot The Christmas Station.

De afgelopen week draaide Sky al warm voor de kerst en waren er al meerdere kerstplaten per uur te horen. Nu is het aantal kerstplaten verder opgevoerd en betreft dit nu ongeveer de helft van de gedraaide platen.

Naarmate de feestdagen dichterbij komen, wordt het aantal kerstnummers verder opgebouwd tot op 6 december, als de Sint het land weer uit is, het muziekstation geheel overgaat op non-stopkerstmuziek.

 

"Het is fantastisch dat Robbie Williams het kerstseizoen op Sky officieel heeft geopend”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio.“Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt er weer sneeuw uit je speakers met de beste kersthits non-stop op Sky Radio.”

Sky Radio is weer The Christmas Station (filmpje)

Kick-off week
Deze week is de speciale kick-off week van The Christmas Station. Onder andere Edwin Evers, Miss Montreal en André Hazes langs in de Sky studio om hun vijf favoriete kersthits te presenteren. Op werkdagen om 09.05 uur delen zij hun Christmas Top 5 over 9 met de luisteraars.

Met de start van Sky Radio The Christmas Station heeft het station ook een nieuw kerstjinglepakket in gebruik genomen. Ook dit pakket werd gemaakt door huisleverancier Wisebuddah. [Radio.NL]

Sky Radio is weer The Christmas Station (filmpje)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.