Ga naar inhoud

T-Mobile verbetert beeldkwaliteit op glasvezel


tokoroko

Aanbevolen Berichten

T-Mobile verbetert beeldkwaliteit op glasvezel

T-Mobile rolt in de komende weken gefaseerd nieuwe firmware voor bruikleendecoder uit waarmee klanten die via glasvezel maar tv kijken beter beeld ervaren.
 
T-Mobile Thuis televisie beeldkwaliteit
Foto ANP

De nieuwe firmware is bestemd voor de bruikleendecoders Amulet 515 eb Kamai 510. T-Mobile is inmiddels met de gefaseerde uitrol van de nieuwe firmware begonnen. Het telecombedrijf verwacht dat medio december alle bruikleendecoders gebruikmaken van de vernieuwde software. Om klanten zo min mogelijk last te laten hebben van de installatie van de nieuwe firmware wordt deze tussen 02.00 en 06.00 uur in de decoder geplaatst. Klanten hoeven hiervoor niet te doen. Zowel het inladen als de installatie worden automatisch uitgevoerd.

 

Beeldkwaliteit

Wie T-Mobile Thuis inclusief tv-abonnement gebruikt via zogenaamde WBA-glasvezelnetwerken ervaart na installatie van de nieuwe firmware volgens het telecombedrijf een betere beeldkwaliteit. WBA-netwerken zijn glasvezelnetwerken waar T-Mobile tv- en internetdiensten met eigen apparatuur aan klanten kunnen leveren. Bij de overige glasvezelnetwerken dient T-Mobile diensten bij glasvezelexploitant KPN via dochterbedrijf KPN Wholesale in te kopen. In de nieuwe firmware is tevens het probleem met beeldresolutie opgelost. Hierdoor wordt nu door de bruikleendecoder zelf de juiste hogere beeldresolutie gekozen.

 

Bron@TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.