Ga naar inhoud

Coen Swijnenberg doorbreekt stilte over afwezigheid


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Coen Swijnenberg doorbreekt stilte over afwezigheid

Medianieuws Coen Swijnenberg doorbreekt stilte over afwezigheid

Coen Swijnenberg heeft maandagmiddag op social media laten weten waarom hij al enige tijd afwezig is op Radio 538. De deejay zegt rust nodig te hebben ‘omdat zijn lichaam flink aan de noodrem heeft getrokken.’

Even een bericht nu het een tijdje stil is”, aldus Swijnenberg op social media. “Het gaat met mij momenteel niet zo lekker. De batterij is leeg en m’n lijf heeft flink aan de noodrem getrokken. Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet. Ik moet dat serieus nemen en me erbij neerleggen dat het herstel tijd nodig heeft.

Ook schrijft de middagdeejay van 538 radio te missen en helaas niet bij het 15-jarig jubileum van de show aanwezig te kunnen zijn.

Swijnenberg is sinds begin november niet meer te horen op Radio 538. Zijn rol in de middagshow wordt tijdelijk overgenomen door Barend van Deelen. [Radio.NL]

Coen Swijnenberg doorbreekt stilte over afwezigheid
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.