Ga naar inhoud

Radio Maria Nederland vraagt de luisteraars weer veel geld


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Radio Maria Nederland vraagt de luisteraars weer veel geld

Medianieuws

Net als voorgaande jaren komt Radio Maria Nederland aan het einde van het jaar weer veel geld te kort om door te gaan met haar uitzendingen. Daarom vraagt Radio Maria de luisteraars weer om een extra donatie te doen tijdens de actieweek.

Radio Maria Nederland vraagt de luisteraars weer veel geld Naast de jaarlijkse bedelactie mei organiseert Radio Maria ook aan het einde van het jaar weer een actieweek.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 november bedelt het landelijke commerciële radiostation dagelijks van 8.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds én op de vrijdagavond tot 22:30 uur voor geld.

De actieweek wordt afgesloten op vrijdag 29 november. Dan zijn luisteraars en geïnteresseerden welkom in de studio om de avond daar ter plekke mee te maken.

Tijdens deze avond gaat de live radio-uitzending gewoon door. Rond 22.00 uur wordt de eindstand van de toegezegde donaties bekendgemaakt. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.