Ga naar inhoud

AliExpress opent tweede fysieke winkel Europa


tokoroko

Aanbevolen Berichten

AliExpress opent tweede fysieke winkel Europa

33574004078_0bb20b8443_b-430x400.jpg

AliExpress opent in Spanje, in de omgeving van Barcelona, zijn tweede fysieke winkel in Europa. De eerste was ook in Spanje.

De winkel heeft een omvang van ongeveer duizend vierkante meter en gaat morgen open. Hoewel dat op Black Friday is, is hier geen sprake van een promotioneel lokkertje. Met zijn omvang en 33 medewerkers gaat het hier niet om een pop-upstore maar een vaste vestiging.

Bezoekers van de locatie in Finestrelles Shopping Centre vinden er een zaak die de populairste items voor de Spanjaarden op AliExpress toont. Het kan ook als een vraaggestuurde display van een Action-achtige retailers worden gezien. In de VS zette Amazon zijn andere retailactiviteiten over boord om volledig om te zoomen op zijn 4 sterren-winkels, zaken waar enkel bestsellers in de schappen liggen.

 

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.