Ga naar inhoud

Radio 8FM gaat per 1 januari door als Classics Only op de kabel


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Radio 8FM gaat per 1 januari door als Classics Only op de kabel

Medianieuws

De regionale commerciële zender Radio 8FM verdwijnt eind van het jaar alsnog helemaal uit de ether. Vanaf 1 januari 2020 gaat het station verder als ‘Classics Only’ op de analoge en digitale kabel, alsmede via internet, zo heeft eigenaar Jan Tiebosch laten weten aan Radio.NL.

Radio 8FM gaat per 1 januari door als Classics Only op de kabel Vanaf zondag (1 december) geeft Radio 8FM al vrijwel al haar FM-frequenties in Brabant en Noord-Limburg op voor de nieuwe zender Radio 10 Brabant. Alleen op een zwakke FM-frequentie in Cuijk en DAB+ in het zuiden van het land blijft de zender nog tot het eind van het jaar uitzenden.

Voor deze laatste frequentie werd nog gezocht naar een partij die deze wil gaan invullen en die lijkt nu alsnog gevonden te zijn. En daarom verdwijnt Radio 8FM eind van het jaar geheel uit de ether. Tiebosch wilde nog geen details geven over de toekomstige invulling van de FM-frequentie.

Tegelijkertijd met het staken van de uitzendingen via de ether wijzigt Radio 8FM haar naam in Classics Only. Waarom de zender van naam verandert is onduidelijk. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.