Ga naar inhoud

RTL Telekids, Stingray Classica NL en NPO 1 Extra in de etalage


dreka

Aanbevolen Berichten

RTL Telekids, Stingray Classica NL en NPO 1 Extra in de etalage

top2000.jpg

Onder andere de televisiezenders RTL Telekids, Stingray Classica NL en NPO 1 Extra worden deze maand door diverse digitale aanbieders in de digitale etalage gezet en zijn Zender van de Maand

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

KPN

KPN biedt NPO 1 Extra als Zender van de Maand in de feestmaand december. De zender van de publieke omroep is de gehele maand voor alle abonnees van Interactieve Televisie te zien via kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket. In de maand december zijn onder andere 3FM Serious Request: Lifeline en de NPO Radio 2 Top 2000 te volgen. Meer informatie op de website van KPN.

SKV

Kabelaar SKV uit Veendam biedt net als KPN de televisiezender NPO 1 Extra aan als Zender van de Maand in december. De zender is te zien via kanaal 999 en 503.

Kabelnoord

KabelNoord biedt in december naast het gratis beschikbaar stellen van NPO 1 Extra via kanaal 52 ook Stingray Classica NL gratis aan. De zender is te bekijken voor
alle abonnees met digitale televisie via kanaal 13.

T-Mobile

Aanbieder T-Mobile biedt via haar dienst T-Mobile Thuis ook een Zender van de Maand aan. Voor de maand december is dit RTL Telekids. De zender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende pakket Kids & Music Themapakket maar is in december voor iedereen te zien via kanaal 18.

Ziggo

Eerder was al bekend geworden dat bij aanbieder Ziggo ook NPO 1 Extra te zien is al Zender van de Maand in december.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.