Ga naar inhoud

Peter de Vries nieuwe zendermanager NPO Radio 2 en 5


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Peter de Vries nieuwe zendermanager NPO Radio 2 en 5

Medianieuws

Peter de Vries wordt vanaf 6 januari 2020 de zendermanager van NPO Radio 2 en 5. De Vries (47) is sinds maart vorig jaar Hoofd Radio bij BnnVara. Daarvoor was hij eindredacteur bij NPO Radio 2 en gaf hij inhoudelijk leiding aan onder meer de programma’s Jan-Willem Start Op en Stenders Platenbonanza.

Peter de Vries nieuwe zendermanager NPO Radio 2 en 5 Jurre Bosman, directeur audio NPO: “Peter is een publieke radioman in hart en nieren. Zijn carrière is hier ruim twintig jaar geleden begonnen en sindsdien heeft hij bij diverse zenders en omroepen uiteenlopende functies bekleed.

Ik ben verheugd dat Peter deze brede ervaring als maker en manager nu gaat inzetten om het succes van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 verder uit te bouwen, in nauwe samenhang met onze andere radiomerken.

Peter de Vries: “NPO Radio 2 en NPO Radio 5 worden gewaardeerd door vele luisteraars. Een enorme en terechte pluim voor de teams die daar keihard voor werken, zowel voor als achter de schermen. Het is een eer om daar leiding aan te mogen geven en een droom die waarheid wordt. 2020 mag beginnen

Peter de Vries nieuwe zendermanager NPO Radio 2 en 5

Peter de Vries begon in 1997 als presentator en producer bij NPO 3FM. De Vries was ook medeoprichter en nieuwslezer van NOS op 3 en grondlegger / presentator van het NOS Radio 2 Journaal. Als eindredacteur van het NOS Radio 1 Journaal was hij ook nauw betrokken bij de Olympische Spelen in Londen voor hij eindredacteur bij NPO Radio 2 werd. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.