Ga naar inhoud

Haribo en Marijke Helwegen winnen Loden Leeuw 2019


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Haribo en Marijke Helwegen winnen Loden Leeuw 2019

Medianieuws

De tv-commercial Haribo 'wint' met 51 procent van de stemmen de Loden Leeuw 2019. In de studio waren ook Hornbach en Lampdirect aanwezig, zij kregen te horen dat ze de 'prijs' niet gewonnen hebben. Marijke Helwegen werd maandagavond verkozen tot irritantste BN'er in een reclame.

Haribo en Marijke Helwegen winnen Loden Leeuw 2019 Snoepmerk Haribo ontving Antoinette Hertsenberg op kantoor. 'We hebben altijd als doel gehad een opvallende en spraakmakende reclame te maken, en dat is overduidelijk gelukt', aldus Patrick Tax van het snoepmerk.

'Het is een reclame die wij ook internationaal gebruiken, hij is heel succesvol, en heeft prijzen gewonnen in Turkije en in Engeland', aldus Haribo. 'Maar ja, we weten: sommige mensen vinden 'm leuk, andere vinden 'm minder.'

Irritantste BN’er naar Marijke Helwegen
Marijke Helwegen was altijd dóódsbang voor inbrekers, zelfs met inbrekerverschrikker Sjors naast haar voordeur. Tegenwoordig vindt ze soelaas in een anti-inbraakstrip van Secustrip, waar ze met overdreven enthousiasme over vertelt. Dit enthousiasme valt niet in de smaak bij de stemmers voor de irritantste BN’er, waarvan 45 procent op Helwegen stemde.

Sjaak Swart wist met zijn matige rapoptreden voor Toto een tweede plaats te bemachtigen, met 29 procent van de stemmen. Ook genomineerd was Paul Haenen, die met zijn optreden voor Pricewise 26 procent van de stemmen wist te bemachtigen.

Haribo en Marijke Helwegen winnen Loden Leeuw 2019

Loden Radioleeuw
Tijdens de Radio-uitzending van zaterdag 7 december wordt bekendgemaakt welke radiocommercial dit jaar een Loden Leeuw uitgereikt wordt. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.