Ga naar inhoud

SBS6 zet familie Meiland in tijdens de kerstdagen


tokoroko

Aanbevolen Berichten

SBS6 zet familie Meiland in tijdens de kerstdagen

Medianieuws

SBS6 komt vanaf half december met speciale afleveringen van 'Chateau Meiland' onder de titel: 'Kerst op Chateau Meiland'. Tevens zal SBS6 een diverse herhalingen uitzenden van de beste momenten van het afgelopen jaar inclusief opnames van de Gouden TelevizierRing.

SBS6 zet familie Meiland in tijdens de kerstdagen Bij 'Chateau Meiland' organiseren ze een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland en het chateau wordt compleet gerestyled in feestelijke kerstglorie.

Opnamens hiervan zijn te zien op maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6. De afleveringen beginnen om 20.30 uur, met uitzondering van 17 december. Deze begint om 21.30 uur.

Met de kerstdagen in het vooruitzicht komen familie en vrienden vanuit Nederland over naar Frankrijk, zoals de broer van Martien en zijn gezin, Montana en Dirk. Maar ook een aantal Franse kennissen die de familie het afgelopen jaar zo hebben geholpen en gesteund, zijn uitgenodigd voor de kerstdis.

Voor de gelegenheid tovert Martien het hele kasteel om tot een kerstsprookje. Ondertussen gaat het leven op het chateau natuurlijk gewoon door, de gasten moeten verzorgd worden. En is het chateau eigenlijk wel winterklaar?

Gerard Ekdom
Na de Kerst volgt de jaarafsluiting van Chateau Meiland met de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma. [Radio.NL]
Foto: Talpa Network

SBS6 zet familie Meiland in tijdens de kerstdagen
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.