Ga naar inhoud

Jan de Hoop presenteert eindejaarsprogramma


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Jan de Hoop presenteert eindejaarsprogramma

Medianieuws

Jan de Hoop gaat dit jaar het eindejaarsprogramma 'Helden van 2019' samen met Sonja Booms presenteren. Dit wordt voornamelijk een feel good programma waarin ze met gasten terugkijken op het jaar. Jan: 'Er is niet veel nodig om een held te zijn. Mensen die zich met hart en ziel én deskundigheid ergens voor inzetten, die bewonder ik’.

Jan de Hoop presenteert eindejaarsprogramma De gasten van Jan en Sonja zijn onder andere fractievoorzitter van D66 Rob Jetten, de Nijmeegse band Navarone, burgemeester Ahmed Marcouch, boswachter Lennard Jasper en weervrouw Margot Ribberink.

Helden van 2019 is te zien bij TV Gelderland van vrijdag 27 december tot maandag 30 december om 17.20 uur (daarna ieder uur herhaald).

Op Eerste en Tweede Kerstdag, van 10.00 uur tot 12.00 uur, zijn de helden ook te horen in het radioprogramma 'Op de koffie' bij Radio Gelderland dat gepresenteerd wordt door Rob Kleijs. Wie de opnamens bij wil wonen kan zich via GLD.nl aanmelden. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.