Ga naar inhoud

Canal Digitaal levert interactief opnemen aan klanten


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Canal Digitaal levert interactief opnemen aan klanten

Canal Digitaal is begonnen met het aanbieden van interactief opnemen aan klanten. Afhankelijk van het abonnement kan, maximaal 100 uur opgenomen worden.
 
 
Het interactief opnemen – ook wel cloudPVR – wordt bij zowel satelliet-, IPTV- en OTT-abonnementen aan klanten geleverd. Bij de goedkopere instapabonnementen kan maximaal 20 uur programma’s opgenomen worden. De programma’s zijn tot maximaal 7 dagen na opname inclusief de mogelijkheid om voor- en achteruit te navigeren. Bij de overige abonnementen kan maximaal 100 uur opgenomen worden en deze programma’s kunnen tot maximaal 365 dagen terug bekeken worden.

 

Interactief opnemen

Bij interactief opnemen is geen fysieke harde schijf in een tv-decoder nodig. Het programma wordt op het netwerk van de aanbieder – in dit geval Canal Digitaal – opgenomen. Van daaruit worden de opgenomen programma’s ook afgespeeld. Voor het afspelen en het instellen van een opname is een internetverbinding nodig. Het afspelen en instellen van programma’s die interactief worden opgenomen is bij Canal Digitaal mogelijk via een bruikleendecoder met interactieve functies, Canal Digitaal TV App voor tablet en smartphone en Canal Digitaal Smart TV App voor geselecteerde modellen Smart TV-internettelevisies van de fabrikanten LG, Samsung, Versatel en Panasonic.

 

Bron@TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.