Ga naar inhoud

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen Moltalk over


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen Moltalk over

Medianieuws

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen in het nieuwe seizoen de presentatie op zich van Moltalk; waarin ook dit jaar met oud-kandidaten en oud-mollen alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol besproken worden. Het programma wordt vanaf 11 januari op zaterdag live uitgezonden vanuit VondelCS in Amsterdam.

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen Moltalk over Marlijn en Rop krijgen het Moltalk-stokje na drie seizoenen overgedragen van Margriet van der Linden en Chris Zegers.

Op zaterdag 4 januari nemen Marlijn en Rop om 20.25 uur op NPO3 de 10 kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? onder de loep, vertonen primeurs en testen de kennis van oud-kandidaten tijdens MolTalk: the kick-off.

Vanaf 11 januari start het 20e seizoen van Wie is de Mol? op NPO1. Ook dit jaar kunnen de kijkers direct na de aflevering zappen naar NPO3, waar Marlijn en Rop in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. [Radio.NL]
Foto: AvroTros

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen Moltalk over
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.