Ga naar inhoud

Nog meer vernieuwing bij KPN


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Nog meer vernieuwing bij KPN

KPN gebruikt feestmaand december om vernieuwingen in het dienstenaanbod door te voeren. Niet alleen bij Interactieve TV maar ook bij mobiele diensten.
 
KPN Unlimited mobiel abonnement

Het Unlimited mobiele abonnement met daarin de mogelijkheid van onbeperkt bellen en internet was tot vandaag alleen beschikbaar voor klanten die het nieuwe Hussel abonnement met daarin een gecombineerde vaste en mobiele diensten kopen. Maar Nederlanders die alleen mobiele diensten bij KPN willen kopen, kunnen zich nu ook op het Unlimited abonnement abonneren.

 

Abonnement duurder

Het zogenaamde sim-only Unlimited abonnement kost bij een tweejarig contract €37,50 per maand. Bij een contract voor twaalf maanden moet €38,50 betaald worden. KPN biedt ook de mogelijkheid om het contract maandelijks te kunnen opzeggen. In dat geval dient €40,- voor het abonnement betaald te worden. Deze prijzen zijn €7,50 duurder als vaste en mobile diensten in het nieuwe Hussel abonnement gecombineerd worden.

 

Bron@TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.