Ga naar inhoud

Klarna over op Amazon-cloud


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Klarna over op Amazon-cloud

Koen_Köppen__Chief_Technology_Officer-430x400.jpg

Technologiebedrijf Klarna, waarmee webwinkels achteraf betalen kunnen aanbieden, kiest voor Amazon AWS als zijn primaire cloud voor de doorontwikkeling van zijn producten.

Op het meest basale niveau zetten de Zweden de wereldomspannende infrastructuur van AWS in om zijn redundancy en fouttolerantie te verkleinen. Daarnaast is het een flexibele basis om door te groeien voorbij de huidige 60 miljoen gebruikers en 170.000 aangesloten webwinkels in zeventien landen.

Technisch gezien is Klarna gebouwd met microservices op Amazon Elastic Kubernetes Service.

CTO Koen Köppen plan is om het nieuwe fundament te gebruiken om na het Open Banking Platform en Customer Authentication Platform nieuwe on demand-producten te bouwen. Daarvan worden geen namen of indrukken genoemd, wel de intentie om ML-dienst SageMaker in te zetten voor risicobeheer en trendvoorspellingen.

 

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.