Ga naar inhoud

Gratis films bij T-Mobile


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Gratis films bij T-Mobile

Klanten van T-Mobile die met T-Mobile Thuis ook naar tv-kijken, kunnen genieten van gratis films. De aanbieder speelt namelijk voor Sinterklaas en kerstman tegelijk.
 
Gun Shy gratis bij T-Mobile

Met de bruikleendecoder van Interactieve TV kunnen klanten van T-Mobile van 5 december tot en met 5 januari onbeperkt naar vijf door het telecombedrijf geselecteerde films kijken. Hiermee wil T-Mobile de feestdagen van klanten nog meer opfleuren. Het cadeautje heeft T-Mobile wel goed binnen de bruikleendecoder verstopt. In het menu van de bruikleendecoder moet voor het gratis filmaanbod naar het video on demand gedeelte genavigeerd te worden. In dit menu moet respectievelijk de opties videoshop, films en gratis gekozen worden.

 

Vijf gratis films

De films die het telecombedrijf als cadeau voor de klanten heef gekozen zijn A Little Something For Your Birthday, Heartbeats, Gun Shy, Voor elkaar gemaakt en Brandweerman Sam – klaar voor actie.

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.