Ga naar inhoud

Amber Kortzorg is nieuwe presentatrice van Kassa


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Amber Kortzorg is nieuwe presentatrice van Kassa

Medianieuws

Amber Kortzorg wordt vanaf 2020 de nieuwe presentator van BnnVara’s consumentenprogramma Kassa. Ze vervangt Brecht van Hulten, die het tv-programma de afgelopen negen jaar presenteerde. Ook het vaste programmaonderdeel De Kassa Belbus krijgt een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa.

Amber Kortzorg is nieuwe presentatrice van Kassa Sahil Amar Aïssa neemt het stokje dan over van Renze Klamer. Het nieuwe seizoen van Kassa is vanaf 11 januari iedere zaterdag om 19.05 uur te zien op NPO 1.

Amber Kortzorg is sinds 2017 in Kassa te zien als presentator van De Belbus. Begin 2019 nam ze een aantal maanden de presentatie van het studioprogramma voor haar rekening. Vanaf het nieuwe jaar wordt ze het vaste gezicht van het programma.

Amber: "Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's.

Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen.

Amber Kortzorg is nieuwe presentatrice van Kassa

Foto: Annemieke van der Togt
Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zendt de omroep op 4 januari om 19.05 uur te zien op NPO 1 de Belbus Special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.