Ga naar inhoud

Stembussen voor Gouden RadioRing binnenkort weer open


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Stembussen voor Gouden RadioRing binnenkort weer open

Medianieuws Stembussen voor Gouden RadioRing binnenkort weer open

Het is bijna zover. Binnenkort gaan de stembussen weer open voor de Gouden RadioRing. Dan kan er weer gestemd worden op jouw favoriete radiopresentator / presentatrice en natuurlijk op het beste radioprogramma van 2019.

Het is opvallend dat de stembussen dit keer pas in het nieuwe jaar openen. Voor de Gouden RadioRing 2018 kon al vanaf half december gestemd worden.

De stembussen voor de 14e editie gaan nu open op maandag 6 januari 2020. De uitreiking van de Gouden RadioRing uit 2019 vindt plaats op donderdag 30 januari 2020 in Theater Gooiland te Hilversum.

Evers Staat Op
Begin dit jaar ging de Gouden RadioRing 2018 naar het radioprogramma “Evers Staat Op”, eind vorig jaar voor het laatst te horen was.

De populairste ochtendshow van ons land hield na 21 jaar op te bestaan. Edwin Evers won voor Evers Staat Op in 2006 de allereerste Gouden RadioRing. [Radio.NL]

Stembussen voor Gouden RadioRing binnenkort weer open  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.