Ga naar inhoud

Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt

Medianieuws

Jeroen Kijk in de Vegte stopt met het presenteren van het NPO Radio 2 programma Bureau Kijk in de Vegte. Vanaf 5 januari zal Emmely de Wilt de presentatie overnemen tussen 12.00 - 14.00 uur op NPO Radio 2 en zal het programma voortaan doorgaan onder de naam Bureau De Wilt.

Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt Jeroen Kijk in de Vegte begon in januari 2015 met het radioprogramma Bureau Kijk in de Vegte.

Na 5 jaar lang uitzendingen te hebben gevuld met zo’n 1500 vragen van ‘waarom maakt een duif zijn zin nooit af’ tot ‘waarom hebben we oorlellen’ en ‘waarom zit er een bocht in de Afsluitdijk’, vond hij het tijd om het stokje over te dragen aan Emmely de Wilt.

Emmely is vooral bekend van het KRO-NCRV programma Motel De Wilt, dat elke zondag- op maandagnacht te horen is op NPO Radio 2.

Sinds anderhalf jaar presenteert Jeroen vijf dagen per week Jan-Willem Start Op, de ochtendshow op NPO Radio 2. Daarnaast ook het nachtelijke Licence 2 Chill en daarom vond hij het tijd om keuzes te maken.
Foto: NPO Radio 2 boven
Foto: Stijn Ghijsen onder

Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt

Jeroen Kijk in de Vegte: "Eén hele dag vrij per week lijkt me geen overbodige luxe. Daarbij kijk ik apetrots terug op de afgelopen vijf jaar. En toch ga ik Het Bureau missen. Bureau Kijk in de Vegte zit zó in m'n hart. Maar het idee om af en toe eens een dag vrij te zijn is ook wel heel verleidelijk en misschien ook wel gewoon gezond.

Dat Emmely de nieuwe directeur van Het Bureau wordt is natuurlijk fantastisch. Ze heeft als interim-directeur allang bewezen dat ze het kan en ik hoop vooral ook dat ze er haar eigen draai aan gaat geven! Leve het Glorieuze Bureau."

Emmely de Wilt: “Het is een waanzinnige eer om de onvolprezen Jeroen Kijk in de Vegte op te mogen volgen bij Het Bureau. Ik heb er hartstikke veel zin in en ben de KRO-NCRV en de NPO enorm dankbaar voor deze kans. Ik zit sowieso altijd al vol vragen. Hopelijk binnenkort ook vol antwoorden. We gaan er iets moois van maken.” [Radio.NL]

Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.