Ga naar inhoud

Ziggo raadt gebruik ‘illegale’ Ziggo GO Android Tv app af


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Ziggo raadt gebruik ‘illegale’ Ziggo GO Android Tv app af

Het is volgens Ziggo af te raden om de ‘illegale’ app voor Ziggo GO Android TV te gebruiken. Het kabelbedrijf deelt dit standpunt om het eigen gebruikersforum.
 
Ziggo Android TV Ziggo GO
Foto ANP

Met de ‘illegale’ app wordt een bestand bedoeld dat sinds enige week op internet te vinden is. Hiermee kan op een apparaat dat functioneert op het Smart TV-platform Android TV de van online tv-dienst Ziggo GO gebruikt worden. Het gaat om een testversie dat het kabelbedrijf in een eerder stadium aan deelnemers van een interne test beschikbaar heeft gesteld.  In feite is het geen manier om illegaal naar tv te kijken. Er dient namelijk ingelogd te worden met de gegevens van MijnZiggo van een actief tv-abonnement bij het kabelbedrijf. Ook zijn alleen zenders zichtbaar die onderdeel zijn van het gekochte tv-abonnement. De ‘illegale’ versie van Ziggo GO Android TV werkt overigens zonder noemenswaardige problemen.

 

Ziggo GO

Desondanks raadt Ziggo gebruik van de app af. Het kabelbedrijf zegt dat er nog meer getest moet worden met gebruik van verschillende abonnementsvormen. Ook moet nog verder onderzocht worden of verschillende functionaliteiten werken. Verder wordt de ‘illegale’ app niet automatisch van nieuwe verbeteringen – zogenaamde updates – voorzien. Maar wellicht het belangrijkste argument lijkt te zijn dat Ziggo nog met contentpartners in gesprek is over het volledige contentaanbod dat met Ziggo GO op Android TV aangeboden mag en kan worden. Voor het verspreiden op meerdere schermen zijn in bepaalde gevallen extra uitzendlicenties of aanvullende afspraken nodig.

 

Aanmelden Ziggo GO test

Ziggo heeft aangekondigd de al langer lopende test met Ziggo GO voor Android TV verder uit te breiden. Dit betekent dat meer klanten tot het testtraject worden toegelaten. Het kabelbedrijf biedt op het eigen gebruikersforum klanten de mogelijkheid zichzelf als tester op te geven.

Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.