Ga naar inhoud

Caroline, Angela en Natasja gaan Five Days Inside presenteren


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Caroline, Angela en Natasja gaan Five Days Inside presenteren

Medianieuws

Het tv-programma 'Five Days Inside' gaat in het nieuwe jaar weer van start maar zonder Beau van Erven Dorens. Drie presentatrices nemen het stokje van hem over. Dat zijn Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger.

Caroline, Angela en Natasja gaan Five Days Inside presenteren Ze worden het gezicht van het nieuwe programma.

De presentatrices verblijven hierin los van elkaar vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. Iedere presentatrice gaat meerdere keren ‘Five Days Inside’.

Zo reist Angela onder meer af naar JellinekMinnesota in Amstelveen, een kliniek waar mensen proberen van allerlei soorten verslaving af te komen. Ze loopt mee met een mannengroep die het intensieve 12-stappenprogramma volgt.

Caroline gaat onder meer inside bij Het Passion in Hummelo, een time-out voorziening voor dak- en thuislozen. Hier krijgen deze mensen de rust en ruimte om bij te komen van een heftige periode die ze hebben meegemaakt.

Natasja pakt haar koffer onder meer uit bij De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer, waar ze verblijft bij bewoners die lijden aan de ziekte van Huntington. Deze erfelijke progressieve hersenaandoening veroorzaakt ernstige motorische symptomen, verstandelijke achteruitgang en psychiatrische problemen.

Caroline, Angela en Natasja gaan Five Days Inside presenteren

De cliënten, patiënten en het (vrijwillige) personeel nemen de presentatrices stuk voor stuk mee in hun bijzondere dagelijks leven. Overdag registreert een cameraploeg alle ups-and-downs.

In de avond en nacht filmen Angela, Caroline en Natasja zelf alles wat ze meemaken. De verhalen die zich binnen de muren afspelen zijn vanaf dinsdag 14 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 4. [Radio.NL]
Foto: Nick van Ormondt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.