Ga naar inhoud

Ruud de Wild maakt uitzending met daklozen op NPO Radio 2


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Ruud de Wild maakt uitzending met daklozen op NPO Radio 2

Medianieuws

Ruud de Wild wijdt op donderdag 12 december de hele uitzending van het KRO-NCRV radioprogramma 'De Wild in de Middag' aan het lot van daklozen. Met zijn sidekicks Thijs Maalderink en Georgina Gulsen zendt Ruud twee uur lang live uit vanaf de locatie Het Stoelenproject in Amsterdam.

Ruud de Wild maakt uitzending met daklozen op NPO Radio 2 Ruud de Wild: “Toen ik een aantal maanden geleden voor het eerst van Het Stoelenproject hoorde, greep het mij meteen aan. De vrijwilligers van deze stichting zijn een voorbeeld van hoe je met je medemensen zou moeten omgaan.

Ik wil in De Wild in de Middag de luisteraar laten voelen wat een dakloze meemaakt en wat Het Stoelenproject voor hen betekent.”

Naast gesprekken met vrijwilligers en een dakloze, zijn er reportages op NPO Radio 2 te horen die gemaakt zijn door sidekicks Georgina en Thijs. En René Froger, ambassadeur voor Voedselbanken Nederland, komt ook langs. [Radio.NL]

Ruud de Wild maakt uitzending met daklozen op NPO Radio 2

Foto: Jasper Zwartjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.