Ga naar inhoud

Kro-Ncrv brengt opnieuw Kerst met de Zandtovenaar


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Kro-Ncrv brengt opnieuw Kerst met de Zandtovenaar

Medianieuws

Kro-Ncrv viert dit jaar Kerst in Harderwijk samen met zandkunstenaar Gert van der Vijver. Op de Vischmarkt in Harderwijk ‘vertelt’ zandtovenaar Gert van der Vijver samen met BN'ers Emma Heesters, Romy Monteiro, Trinity, Mannes Bakker en Silver tijdens dit evenement het verhaal van de geboorte van Jezus met zandtekeningen.

Kro-Ncrv brengt opnieuw Kerst met de Zandtovenaar TV- presentator Edson da Graça vertelt dit jaar het kerstverhaal. Het evenement vindt woensdag plaats om 19.00 uur op de Vischmarkt in Harderwijk maar de tv-uitzending is pas eind december.

Op een creatieve manier weet zandtovenaar Gert van der Vijver jong en oud te betrekken bij de betekenis van het kerstverhaal. De artiesten die deze editie meedoen zijn Emma Heesters (Beste Zangers), Romy Monteiro (The Bodyguard), Trinity, Mannes Bakker (Junior Songfestival), Silver (winnaar The Voice Kids). Ze zingen traditionele en moderne kerstliedjes die passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Ze worden bijgestaan door het Soundwise Gospel koor en broer en zus Matthijs en Adinda van Delft, winnaars van het Prinses Christina Concours.

Kerst met de Zandtovenaar wordt uitgezonden door Kro-Ncrv op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.