Ga naar inhoud

Gordon duikt in het leven van honderdjarigen bij SBS6


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Gordon duikt in het leven van honderdjarigen bij SBS6

Medianieuws

Het is een feit: we worden ouder dan vroeger en het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt langzaam. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die presentator Gordon ontmoet in het nieuwe tv-programma '100 Jaar Jong'.

Gordon duikt in het leven van honderdjarigen bij SBS6 Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? Waarom denken ze zelf dat ze zo oud zijn geworden?

Hebben ze nog dromen? Allemaal vragen die aan bod komen in deze nieuwe serie over bijzondere ouderen met een jonge geest.

Gordon is vanaf maandag 6 januari om 21.30 uur te zien op SBS6.

'100 Jaar Jong'
In elke aflevering ziet de kijker hoe Gordon een tijdje meeloopt in het leven van twee verschillende honderdplussers. Ze delen hun bijzondere levensverhalen met Gordon, vaak aan de hand van oude foto’s.

Gordon: “Ik heb veel programma’s mogen maken met oudere mensen, maar honderdjarigen zijn een klasse apart. Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen.

Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen.” [Radio.NL]

Gordon duikt in het leven van honderdjarigen bij SBS6

Foto: Set Vexy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.