Ga naar inhoud

Top 1008 vanaf woensdag op Groot Nieuws Radio


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Top 1008 vanaf woensdag op Groot Nieuws Radio

Medianieuws

Groot Nieuws Radio zendt vanaf woensdag 18 december de negende editie van de Top 1008 uit. De lijst met christelijke nummers is samengesteld door Groot Nieuws Radio met hulp van de luisteraars.

Top 1008 vanaf woensdag op Groot Nieuws Radio In de laatste vijf edities van de Top 1008 stond het door haar gezongen lied 'Ik zal er zijn' op nummer 1. Ook dit jaar is haar muziek goed vertegenwoordigd in de lijst. Maar staat ze weer op 1?

De Top 1008 is vanaf 18 december elke werkdag tussen 06:00 en 19:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. De finale van de lijst is op oudejaarsdag.

Tussen 16:00 en 19:00 uur is de ontknoping van de lijst te horen bij het christelijke radiostation. De lijst (met uitzondering van de top 30) is vanaf woensdagochtend 06:00 uur te zien op de website van Groot Nieuws Radio. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.