Ga naar inhoud

Stax& Toine naam nieuwe middagprogramma NPO Radio 1


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Stax& Toine naam nieuwe middagprogramma NPO Radio 1

Medianieuws

Dionne Stax en Toine van Peperstraten zijn vanaf 6 januari 2020 te horen op NPO Radio 1 met ‘Stax& Toine’. Het programma is elke maandag tot en met donderdag tussen 14 en 16 uur te horen op de landelijke zender.

Stax& Toine naam nieuwe middagprogramma NPO Radio 1 In het nieuwe programma behandelen Stax en Van Peperstraten niet alleen het nieuws van de dag, maar ook alles wat er speelt op het gebied van onder meer lifestyle, wonen, muziek, reizen en consumentenzaken.

Het duo ontvangt bijzondere gasten en laat ook de luisteraar aan het woord. Zij kunnen hun eigen ervaringen delen door in te bellen of gebruik te maken van de NPO Radio 1-app.

Dionne Stax kijkt ernaar uit om radio te gaan maken. "Stax&Toine wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal, waar ik erg naar uitkijk."

Toine van Peperstraten vult aan: "Ik vind het mooi dat we niet alleen de deskundige aan het woord laten, maar ook de luisteraar zelf en gasten die iets bijzonders gaan doen. Dionne en ik zijn aan elkaar gewaagd, dus dat wordt erg leuk."

Met het nieuwe middagprogramma hoopt NPO Radio 1 de doorbeluistering te verbeteren. Op vrijdagmiddag komt er een nieuw programma met Humberto Tan. [radio.NL]

Foto: Elvin Boer

Stax& Toine naam nieuwe middagprogramma NPO Radio 1  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.