Ga naar inhoud

KPN verwijdert veel films en series uit Pluspakket


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

KPN verwijdert veel films en series uit Pluspakket

KPN klanten krijgen in de komende weken de laatste kans om naar tientallen films en volledige seizoenen van series te kijken.
 
The Bridge seizoen 4

KPN verwijdert namelijk tot en met het einde van dit jaar een deel van de films en series die aan klanten worden aangeboden die bij het telecombedrijf het aanvullende Pluspakket kopen. Het verwijderen van de titels heeft met het aflopen van rechtenovereenkomsten te maken. Overigens wisselt KPN het aanbod van films en series die bij het Pluspakket worden geleverd op regelmatige basis. Dit doet bijvoorbeeld concurrent Ziggo bij de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series ook.

 

KPN gaat vernieuwen

Onder de titels die bij KPN gaan verdwijnen bevinden zich onder meer de Nederlandse films Toen was geluk heel gewoon en Bloed, zweet en tranen. Ook het vierde seizoen van de serie The Bridge verdwijnt. Een volledig overzicht van alle series die tot en met 31 december verdwijnen vindt u hier. KPN heeft in december al enkele nieuwe titels als vervanging toegevoegd. Vanaf januari worden nog meer films en series aan het on demand deel van het Pluspakket toegevoegd.

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.