Ga naar inhoud

Caiway geeft abonnees kerstcadeaus rond de feestdagen.


dreka
 Delen

Aanbevolen Berichten

Caiway geeft abonnees kerstcadeaus rond de feestdagen.

caiway.jpg

Aanbieder Caiway geeft een aantal kerstcadeaus weg aan haar klanten rond de komende feestdagen. Ook voor abonnees van mobiele diensten via Caiway Mobiel is er voordeel tijdens de Feestdagen.

Gratis Film1

Vlak voorde feestdagen is het voor alle abonnees van Caiway met digitale televisie mogelijk om gratis te kijken naar de kanalen van Film1. De filmzenders zijn tussen 20 en 23 december gratis te bekijken via de kanalen 301 tot en met 304.

Kinderzenders

In de periode van 20 december 2019 tot en met 5 januari zijn alle kinderzenders uit het extra pakket Kinderpakket gratis te zien. Het gaat om de volgende zenders Cartoon Network (kanaal 122), Nick Jr. (kanaal 123), Boomerang (kanaal 124), Pebble TV (kanaal 125), Nick Toons (kanaal 148), NickMusic (kanaal 149), RTL Telekids (kanaal 119), Kika (kanaal 120) en Baby TV (kanaal 121).

Caiway Mobiel

Abonnees van Caiway die mobiele diensten afnemen via Caiway Mobiel krijgen een databundel van 2GB bovenop hun bestaande databundel. De 2GB extra is te gebruiken van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020. Abonnees ontvangen een SMS-je zodra de extra databundel is toegevoegd.

Meer informatie oer de actie vind je hier.

Vodafone

Eerder al maakte aanbieder Vodafone bekend een kerstcadeau aan haar klanten aan te bieden. Rond de feestdagen kunnen de klanten van Vodafone gebruik maken van een databundel van 10Gb.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.