Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
tokoroko

EO zoekt meelopers voor tiende editie The Passion

Aanbevolen Berichten

EO zoekt meelopers voor tiende editie The Passion

Medianieuws

De tiende editie van The Passion wordt gehouden in Roermond. De EO zoekt nog mensen die graag willen meelopen in de processie. Iedereen die enthousiast is over The Passion en de boodschap van hoop en verbinding wil uitdragen, kan zich aanmelden voor de processie. De jubileumeditie vindt plaats op Witte Donderdag 9 april gaat over het leven, sterven en opstaan van Jezus.

EO zoekt meelopers voor tiende editie The Passion De live-uitzending is te zien om 20:30 uur op NPO 1.

Met het thema #vrijheid staat The Passion dit jaar stil bij 75 jaar bevrijding. The Passion zal vanuit haar eigen verhaal invulling geven aan dit thema; vrijheid en liefde vormen de rode draad in het lijdensverhaal van Jezus.

Arjan Lock, directeur EO: “Op veel plekken in Nederland zie je de betonnen restanten van bunkers; de symbolen van onvrijheid uit een donker verleden.

Die onvrijheid is er vandaag de dag gelukkig niet meer. We ervaren meer vrijheid dan ooit. En toch voelen veel mensen zich gevangen. Gevangen door beperkingen, beschadigde relaties of verlies van een geliefde. The Passion vertelt het verhaal van Jezus die perspectief geeft op leven in vrijheid.

The Passion wordt op Witte Donderdag 9 april om 20:30 uur uitgezonden op NPO 1. Via de website ThePassion.nl is er gedurende de gehele dag een liveblog. [Radio.NL]

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Maar als je hier al een account hebt, meld je dan nu aan om met je account te posten.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator voordat het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.

Log in om dit te volgen  

×