Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
dreka

Geen gratis proefperiode meer bij abonnement Netflix

Aanbevolen Berichten

Geen gratis proefperiode meer bij abonnement Netflix

netflix.jpg

Netflix is gestopt met het aanbieden van een gratis proefperiode van een maand bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit schrijft de website Android Planet.

Einde proefperiode

Zoals het zich nu laat zien zijn Nederland, België en Ierland de eerste landen waar de proefperiode niet meer wordt aangeboden door de streamingdienst. Het is niet bekend waarom Netflix is gestopt met de gratis kijkperiode.

Concurrentie

Concurrerende streamingdiensten in Nederland bieden nog wel een gratis kijkperiode aan. Videoland biedt momenteel nog een gratis kijkperiode van twee weken. Disney+ kent een proefperiode van 7 dagen.

Gratis film

Netflix heeft overigens wel een speciale actie lopen momenteel waarbij gratis en zonder abonnement naar de film To All The Boys I’ve Loved Before kan worden gekeken. Hiervoor is geen account of aanmelding nodig op de streamingdienst. De gratis film is tot en met 9 maart aanstaande te bekijken via de website van de dienst.

Bron mediamagazine.nl

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Netflix stopt met gratis proefkijken

Netflix stopt met een gratis kennismakingsperiode die het tot nu toe alle nieuwe klanten aanbood. Netflix geeft geen reden voor het besluit.
 
Netflix hoofdkantoor

Netflix liet nieuwe klanten tot voor kort een maand lang met het aanbod bestaande uit films, series en documentaires kennismaken. De streamingdienst heeft het proefkijken per direct afgeschaft. Wie vanaf nu naar content van Netflix wil kijken, dient vooraf het maandbedrag van het gekozen abonnement te betalen. In Nederland kosten de Netflix-abonnementen respectievelijk €7,99, €10,99 en €13,99 per maand.

 

Gratis kijken

Netflix mag volgens de eigen algemene voorwaarden op elk moment zonder opgave van reden de gratis kijkperiode intrekken of per individu weigeren. Nu meer streamingdiensten verkrijgbaar zijn, lijkt het erop dat Netflix de zogenaamde ‘gratis abonnementen hoppers’ wil weren. Deze groep kijkers probeert bij iedere streamingdienst met gebruik van verschillende e-mailadressen en aanmelden met VPB-diensten beurtelings een gratis kijkperiode aan te vragen.

Bron@TotaalTV.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Maar als je hier al een account hebt, meld je dan nu aan om met je account te posten.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator voordat het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.

Log in om dit te volgen  

×