Ga naar inhoud

Geen gratis proefperiode meer bij abonnement Netflix


dreka
 Delen

Aanbevolen Berichten

Geen gratis proefperiode meer bij abonnement Netflix

netflix.jpg

Netflix is gestopt met het aanbieden van een gratis proefperiode van een maand bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit schrijft de website Android Planet.

Einde proefperiode

Zoals het zich nu laat zien zijn Nederland, België en Ierland de eerste landen waar de proefperiode niet meer wordt aangeboden door de streamingdienst. Het is niet bekend waarom Netflix is gestopt met de gratis kijkperiode.

Concurrentie

Concurrerende streamingdiensten in Nederland bieden nog wel een gratis kijkperiode aan. Videoland biedt momenteel nog een gratis kijkperiode van twee weken. Disney+ kent een proefperiode van 7 dagen.

Gratis film

Netflix heeft overigens wel een speciale actie lopen momenteel waarbij gratis en zonder abonnement naar de film To All The Boys I’ve Loved Before kan worden gekeken. Hiervoor is geen account of aanmelding nodig op de streamingdienst. De gratis film is tot en met 9 maart aanstaande te bekijken via de website van de dienst.

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Netflix stopt met gratis proefkijken

Netflix stopt met een gratis kennismakingsperiode die het tot nu toe alle nieuwe klanten aanbood. Netflix geeft geen reden voor het besluit.
 
Netflix hoofdkantoor

Netflix liet nieuwe klanten tot voor kort een maand lang met het aanbod bestaande uit films, series en documentaires kennismaken. De streamingdienst heeft het proefkijken per direct afgeschaft. Wie vanaf nu naar content van Netflix wil kijken, dient vooraf het maandbedrag van het gekozen abonnement te betalen. In Nederland kosten de Netflix-abonnementen respectievelijk €7,99, €10,99 en €13,99 per maand.

 

Gratis kijken

Netflix mag volgens de eigen algemene voorwaarden op elk moment zonder opgave van reden de gratis kijkperiode intrekken of per individu weigeren. Nu meer streamingdiensten verkrijgbaar zijn, lijkt het erop dat Netflix de zogenaamde ‘gratis abonnementen hoppers’ wil weren. Deze groep kijkers probeert bij iedere streamingdienst met gebruik van verschillende e-mailadressen en aanmelden met VPB-diensten beurtelings een gratis kijkperiode aan te vragen.

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.