Ga naar inhoud

Dione de Graaff presenteert Museum van Nederland


tokoroko
 Delen

Aanbevolen Berichten

Dione de Graaff presenteert Museum van Nederland

Medianieuws

Dione de Graaff gaat het nieuwe tv-programma 'Het Museum van Nederland' presenteren. Samen met Diederik Ebbinge probeert ze in het tv-programma Nederland samen te vatten in één tentoonstelling. Dione en Diederik starten op 10 mei op NPO1.

Dione de Graaff presenteert Museum van Nederland Als we Nederland zouden moeten vatten in één tentoonstelling, wat moet daar dan te zien zijn? Dat zoeken Dione de Graaff en Diederik Ebbinge uit in het nieuwe programma.

In vijf afleveringen wordt een collectie samengesteld van objecten die stuk voor stuk iets vertellen over Nederland en de inwoners.

Dione de Graaff: "Iedereen mag een voorwerp aandragen en het hoeft niet van grote financiële waarde te zijn. Het mag iets zijn waarvan iedereen weet dat het typisch Nederlands is, of iets wat juist onterecht in de vergetelheid is geraakt.

Een voorwerp waar we trots op zijn, dat ons typeert of waar we ons wellicht een beetje voor schamen. Uiteindelijk willen we een zo compleet mogelijke tentoonstelling neerzetten, waar iedereen iets in herkent." [Radio.NL]

Dione de Graaff presenteert Museum van Nederland

Foto: Max

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
 Delen

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.