Ga naar inhoud

Qmusic verlengt ochtendshow met een uurtje


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Qmusic verlengt ochtendshow met een uurtje

Medianieuws

Naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen die door premier Rutte is aangekondigd in de persconferentie, wordt de ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga vanaf maandag met een uur verlengd, tot 10.00 uur.

Qmusic verlengt ochtendshow met een uurtje Ook Qmusic speelt volgens Qmusic-deejay Marieke Elsinga hiermee in op de behoeftes van de luisteraars.

"Vanwege het coronavirus merken we dat mensen later inschakelen doordat ze thuiswerken".

Qmusic: "Recent onderzoek en peilingen tonen aan dat het ritme van de dag onder luisteraars door de huidige situatie wat opschuift. Terwijl het voor Qmusic belangrijk is om aan te sluiten op het ritme van de dag van die luisteraars. Juist in deze bijzondere periode is de kracht van radio om te vermaken, verbinden en informeren. Daarom verlengt de radiozender de ochtendshow van Mattie en Marieke met een uur."

De ochtendshow is tot en met 28 april in iedergeval van 06.00 tot 10.00 uur te horen. Het Foute Uur, dat normaal gesproken om 9.00 uur begint, start een uur later, om 10.00 uur. Voor de rest blijft de programmering ongewijzigd. [Radio.NL]

Qmusic verlengt ochtendshow met een uurtje

Foto: Qmusic

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.