Ga naar inhoud

Beste Zangers komt met twee bijzondere uitzendingen


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Beste Zangers komt met twee bijzondere uitzendingen

Medianieuws

Songfestival- en musicalliefhebbers kunnen op donderdag 14 mei en zaterdag 30 mei bij AvroTros kijken naar twee nieuwe specials uit van Beste Zangers. Edsilia Rombley is de gastvrouw van Beste Zangers Songfestival en Beste Zangers Musical.

Beste Zangers komt met twee bijzondere uitzendingen In de specials zien en horen de kijkers onder anderen René Froger, Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge, Franklin Brown en Lenny Kuhr. Beide specials zijn vorig jaar al opgenomen.

Beste Zangers Songfestival
De special van Beste Zangers op donderdag 14 mei om 20.35 uur op NPO1 staat in het teken van het songfestival. De deelnemende bekende zangers hebben allemaal een link met het liedjesfestijn.

Zo won Lenny Kuhr in 1969 in Madrid met haar lied De Troubadour. Maribelle deed mee aan het songfestival met Ik hou van jou, Franklin Brown zong samen met zangeres Maxine het nummer De eerste keer en René Froger performde het nummer Shine samen met zijn collega’s van de Toppers. Kim-Lian van der Meij, presenteerde jarenlang het Junior Songfestival waar veel talent uit voort is gekomen en Thomas Berge en Emma Heesters zijn allebei groot songfestivalfan - en tevens geen onbekende van het populaire tv-programma Beste Zangers. Zij zingen allemaal op geheel eigen wijze een bekend Nederlands songfestivallied, op de dag dat eigenlijk de halve finale stond gepland.

Beste Zangers Musical
Op zaterdag 30 mei om 20.30 uur is Beste Zangers Musical te zien op NPO 1. Rombley ontvangt René van Kooten die onder andere De laatste Nacht uit Miss Saigon zingt samen met Kim-Lian van der Meij.

En René Froger en Emma Heesters brengen samen Beauty and the Beast ten gehore. Andere nummers die voorbij komen zijn uit de musicals Jesus Christ Super Star, Fame, The Wiz, Grease, Oliver, Heerlijk duurt het langst en The Jerseyboys. [Radio.NL]
Foto: AvroTros

Beste Zangers komt met twee bijzondere uitzendingen  
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.