Ga naar inhoud

TV Rijnmond gaat oude tv-programma’s herhalen


tokoroko

Aanbevolen Berichten

TV Rijnmond gaat oude tv-programma’s herhalen

Medianieuws TV Rijnmond gaat oude tv-programma’s herhalen

Zaterdag 4 april start TV Rijnmond onder de naam ‘Rijnmond Archief’ met het herhalen van tv-programma’s en uitzendingen uit het verleden. Zo wordt op 4 april 'De Groot en de grote Rotterdammers' uitgezonden en vanaf 8 april gaat de serie 'Fauna en Gemeenschap' nog een keer in de herhaling.

De Groot en de grote Rotterdammers
In dit programma laat Ferry de Groot zich als geboren Amsterdammer door bekende ras-Rotterdammers leiden door de stad Rotterdam.

Zo laten onder anderen Willem van ’t Wout, Peter Ouwerkerk, Ger Koedam, Jules Deelder en André van Duin op hun eigen manier een deel van de stad zien. In de eerste aflevering gaat de Groot samen met Martin van Waardenberg op pad.

Fauna en Gemeenschap
Kijk vanaf woensdag 8 april weer naar zangeres Frédérique Spigt en museumbioloog Kees Moelikermet hun televisieserie Fauna & Gemeenschap. In dit programma schotelen zij de kijkers een bijzondere blik op de Rotterdamse dierenwereld voor. De zestien afleveringen hardcore stadsnatuur zijn niet voor kijkers met een zwakke maag. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.