Ga naar inhoud

Nieuwe avondprogrammering in weekend NPO Radio 1


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Nieuwe avondprogrammering in weekend NPO Radio 1

Medianieuws

Roos Moggré en Splinter Chabot presenteren vanaf zaterdag (4 april) op NPO Radio 1 tussen 19.00 en 21.00 uur 'Proost': een nieuw radioprogramma met een positieve toon dat mensen een hart onder de riem wil steken.

Nieuwe avondprogrammering in weekend NPO Radio 1 De presentatoren ontvangen gasten in de studio om over eten, drinken en muziek te praten. Er wordt geproefd, gedronken, gekookt, gelezen, getroost, gezongen en geluisterd.

Ook besteedt 'Proost' aandacht aan hartverwarmende acties in het land en is er ruimte voor gedichten van luisteraars. En Cornald Maas laat in 'Proost' liederen uit Europa horen.

Avondzuster
Aansluitend is tot 23.00 uur Astrid de Jong te horen met 'Avondzuster', een variant op haar bekende programma 'Nachtzuster'. In voert ze gesprekken met luisteraars over hoe zij deze tijd beleven.

'Langs de Lijn', normaal gesproken te horen op zaterdagavond van 19.00 tot 23.00 uur, komt in elk geval de komende vier weken te vervallen vanwege het annuleren van de sportwedstrijden. Om diezelfde reden duurt 'Langs de Lijn' op zondag voorlopig een uur korter. Vanaf zondag 5 april is op NPO Radio 1 van 18.00 tot 19.00 uur 'Dit is de Dag te horen'. De presentatoren Margje Fikse en Hans van der Steeg voeren met uiteenlopende gasten gesprekken over de actualiteit.

Jurre Bosman, directeur NPO Audio: “NPO Radio 1 volgt het nieuws op de voet en de zender beantwoordt elke dag veel vragen die binnenkomen tijdens het speciale coronaspreekuur”. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.