Ga naar inhoud

Coronacrisis: kroegbazen willen deel abonnementsgeld FOX Sports terug


Aanbevolen Berichten

Coronacrisis: kroegbazen willen deel abonnementsgeld FOX Sports terug

foxsports-app.jpg

Kroegbazen in de regio Breda hebben een actie gestart om een deel van het abonnementsgeld van de sportzender FOX Sports terug te eisen.

Horeca

FOX Sports zendt in Nederland het Eredivisie-voetbal uit. De zender beschikt over een speciaal abonnement voor de horeca. Voor dit abonnement is een gemiddelde kroeg ongeveer 1500 euro per jaar kwijt. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is er al enige weken geen live voetbal meer te zien op de sportzender.

Zoals het er nu naar uit ziet ligt het voetbal in de Eredivisie in iedergeval tot 1 juni stil. Daarnaast zijn de kroegen in ieder geval tot eind april gesloten op last van de overheid.

Actie

Omroep Brabant bericht dat twee kroegbazen in Breda een actie zijn gestart om hun abonnementsgeld terug te vragen bij de sportzender. De sportzender weigert te reageren op vragen van de uitbaters.

“Niets meer te zien”

We betalen abonnementsgeld, maar krijgen helemaal niets meer te zien“, zegt Johan de Vos, uitbater van Café Boerke Verschuren tegenover Omroep Brabant. “Dat is niet eerlijk. We hebben FOX Sports benaderd, maar ze geven tot nu toe geen krimp. Maar dit gaat over serieus geld en we willen een deel van het abonnementsgeld terug“, aldus De Vos.

Video.

 

Bron mediamagazine.nl

  • Verbaasd 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.