Ga naar inhoud

Astrid de Jong blij met nieuwe programma Avondzuster


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Astrid de Jong blij met nieuwe programma Avondzuster

Medianieuws

Astrid de Jong is erg blij met haar nieuwe radioprogramma 'Avondzuster'. Dit is vanaf zaterdagavond, 4 april, tijdelijk te horen op NPO Radio 1. Ze gaat vier zaterdagen lang 'Avondzuster' presenteren tussen 21.00 en 23.00 uur. Ook hierin kunnen luisteraars bij Astrid terecht met vragen, antwoorden, verhalen en opmerkingen.

Astrid de Jong blij met nieuwe programma Avondzuster Astrid de Jong: "Ik heb heel veel zin om het programma Avondzuster te gaan maken.

Nu we allemaal vaak thuiszitten is het extra fijn dat we ervaringen, vragen, maar ook inzichten en kennis met elkaar kunnen bespreken en beluisteren.

Dit programma draait, net als Nachtzuster, niet om mij, maar om de ‘gewone’ mensen die luisteren en hun vragen in de groep gooien. En juist nu wil ik heel graag de luisteraars horen!"

Naast Avondzuster tussen 21.00 en 23.00 uur blijft Astrid elke zaterdag ook gewoon Nachtzuster voor Omroep Max presenteren. Dit is te horen in de nacht van zaterdag op zondag van 02.00 tot 06.00 uur op NPO Radio 1. [Radio.NL]

Foto: Nico Kroon / Max

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.