Ga naar inhoud

Ziggo en KPN werken aan nieuw gratis zenderaanbod


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo en KPN werken aan nieuw gratis zenderaanbod

Nu thuiswerken en social distance (sociale afstand) vanwege het coronavirus Nederland in de greep houdt, werken tv-distributeurs aan alternatieven.
 
meer gratis zender bij Ziggo en KPN

De meeste Nederlandse distributeurs – waaronder Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – leveren op dit moment in verband met de coronacrisis alle klanten meerdere zenders die normaal alleen na aankoop van een aanvullend abonnement te zien zijn. Het gaat onder meer om betaalzender Film1 en zenders van mediabedrijf ViacomCBS. In de meeste gevallen is het huidige gratis ‘coronapakket’ tot medio april bij de distributeurs beschikbaar.

 

Meer gratis zenders

De twee grootste aanbieders Ziggo en KPN werken achter de schermen aan een nieuw aanbod van gratis zender die het huidige gratis ‘coronapakket’ kan vervangen. Inhoudelijk willen Ziggo en KPN nog niet reageren. KPN laat aan Totaal TV weten dat wellicht volgende week hier meer over bekend wordt. Ziggo meldt aan klanten via het eigen gebruikersforum dat achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuw ‘coronapakket’ en dat hierover later meer inhoudelijk meer duidelijk wordt.

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.